torstai 20. huhtikuuta 2017

Kyllä täällä vielä ollaan, toivottavasti sielläkin!

Suorastaan järkytyin, kun eilen käväisin pikaisesti täällä. Ihan varmana olen edellisviikolla kirjoittanut blogiin jotain. Mutta ei sitä täällä kyllä näy, ei edes hallintapaneelissa ole siellä luonnoksissa. Jotain on mennyt pieleen jossain vaiheessa.

Sitä vain olisin silloin sanonut, että olen todella pahoillani, kun ei blogissa ole ollut mitään elämää pitkiin aikoihin. Olen kyllä teidän muiden blogeja lueskellut innolla, mutta itselläni ei ole tuntunut olevan oikein mitään kirjoitettavaa. Ja jos olisi ollut, ei ole jaksanut keskittyä kirjoittamiseen.

Eilen tein päätöksen, että jatkossa yrittäjäasiat saavat oman blogin. Täällä haluan keskittyä kokkailukokeiluihin, Hopotuksiin (huomenna viimeistään bloggaan yhden hopotuksen, siitä enemmän sitten silloin), hauskoihin kommelluksiin, iloihin ja suruin ihan henkilökohtaisessa elämässä. Toisessa blogissa on sitten ehkä vähän virallisempi, muttei missään tapauksessa jäykkä ja kaavoihin kangistunut, tyyli. Ja bloggausten aiheet juurikin siellä yrittäjän ja yrityksen arjessa.

Täällä nykyisessäkin blogissa tulee vähän muutoksia, kun vain ehdin pikkuviilausta suorittamaan. Blogin nimen todennäköisesti tulen vaihtamaan, niin että tuo yrityksen nimi jää pois. Mutta jotain pitää ensin keksiä tilalle, jotain minua itseäni kuvaavaa. Olisin jo eilen vaihtanut blogin osoitteenkin, mutta en sitten saanutkaan toimimaan uudelleenohjausta tästä osoitteesta. Ilmeisesti jotenkin ymmärsin koko asian väärin, joten jätin sitten osoitteen ennalleen. Jos joku tässä osaa neuvoa, niin otan kyllä neuvoja vastaan!

Tuon Helmeriinan yritysblogin jo tänään aamupäivällä avasin. Jos käsityöläisen arki kiinnostaa sinua, käy toki tutustumassa Käsin ja koneella -blogiini.

Mukavaa päivänjatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun jätät jäljen käynnistäsi!